Home Forums Midway Tabs not displaying; also TOUR issues

Tabs not displaying; also TOUR issues

  • dogification

    I LOVE your theme and so will my client.  I am sure I will have other questions as I continue setting up.  For now:

    1. On my TOUR pages, I am using tabs in the Full Description.  When pages load, they only show the tab headers until clicked.  I would like to have the 1st TAB display on page load.

    2. Also on TOURS, can I use HTML and/or short codes in the EXCERPT section?  I would like to have copy, followed by a [block] section.  But when I try the [block] disregards width and goes full-screen.

    3. With TESTIMONIALS and the slideshows on TOUR pages, is it possible to set to auto play?

    http://www.coda-tours.com/dev

    THANKS SO MUCH in advance !

    RC

    ihor Staff

    Please sign in or register to view replies from the support staff.

    dogification

    Thanks.  Hope you can find bug.

    dogification

    As for my TAB issue on my TOUR pages, would it help you if I send you my code?   Or if I give you user/pw info so you can look around?   I’d be happy to.

    ALSO:  Is there a way I can use your IMAGE shortcodes with a caption?  And with text WRAPPING AROUND the image and caption?

    Thank you so much.   Your theme is very well designed and well written.  Am finding it easy to use as an intermediate level dude.  🙂

    Russell

    ihor Staff

    Please sign in or register to view replies from the support staff.

    correosolucion

    Hi, i’m having the exact same problem on my website here :

    http://correosolucion.com/?page_id=51

    When i get on this page, the tabs only show headers, instead of displaying the content of the first tab (“Composition”). Any idea how to solve this?

    On another note, thanks for this awesome theme 🙂

    DAM

    ihor Staff

    Please sign in or register to view replies from the support staff.

    correosolucion

    Thanks a lot for the speedy response! I’ve been fiddling with this page in Text mode so that no empty paragraphs show up, and the <ul>, <li> and [tab] tags don’t get mixed up, and now it works like a charm!

    Thanks again, you rock!

    DAM

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.