Home Forums Midway Can't insert images

Can't insert images

  • wildsweden

    Hi

    I can’t insert any images. I have started from scratch on a new subdomain, new database and just installed WordPress 3.5 and Midway theme.

    I also just now imported the demo.xml and no images works there either.

    Thankful for your help!

    Best regards, Marcus

    ihor Staff

    Please sign in or register to view replies from the support staff.

    emugre

    Hello, the main image in a tour post is not visible. Kindly revert as to the how I can be able to rectify it.

    ihor Staff

    Please sign in or register to view replies from the support staff.

    patdesigner

    hello! have you received my email?

    ihor Staff

    Please sign in or register to view replies from the support staff.

    emugre
    ihor Staff

    Please sign in or register to view replies from the support staff.

    wildsweden

    Hi, my images are still not loading. You mean there is a bug in the theme-code? Let me know when a new version is out please!

    ihor Staff

    Please sign in or register to view replies from the support staff.

    emugre

    Hi. I already posted the link in an earlier post in this thread.

    It’s http://chambuakenya.com

    click in the tour thumbnails on the mid section of the homepage.

    ihor Staff

    Please sign in or register to view replies from the support staff.

    wildsweden

    Hi, my web hotel support had a look at this and they changed some line of code somewhere and now say that the images seem to work. I tried to upload a new image in the media-galley and that seems to work now. But I have imported the demo.xml before and those images still don’t work, see:

    http://wordpress.wildsweden.com/home/

    Do I need to import demo.xml again and if I so, do I have to delete what is already there in some way?

    Thankful for help!

    Marcus

    ihor Staff

    Please sign in or register to view replies from the support staff.

    emugre

    Hello there. The featured image for the tours page is not visible even after inserting the sites media folder url as indicated in the previous post. I have sent to you an email over 48hours ago and still no changes have been effected or any response. Kindly treat this as urgent as I have a client who is on my back.

    Thank you and do have a great time.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)

You must be logged in to reply to this topic.